. ЗА НАС - Engineering simulation - Computational Fluid Dynamics

ЗА КОМПАНИЯТА


Fluid Codes Ltd е основана през 1997 г., за да отговори на изискванията за симулация на флуиди на индустриални и академични организации в Близкия изток. Дейностите на Fluid Codes се разширяват, обхващайки пълния набор от услуги за разработване, производство, консултации и поддръжка, предлагани на широка инженерна общност в района на Близкия Изток


СОФТУЕРНИ УСЛУГИ
Флуид Коудс е оторизиран партньор на ANSYS и Flownex и е в състояние да предложи мощни решения за моделиране в съчетание с ориентирани към клиентите услуги за поддръжка. С уникален практически подход Fluid Codes доставят и пряко поддържат нарастващата клиентска база в Близкия изток. Дългогодишният опит на Fluid Codes е в основата на екипа от висококвалифицирани инженери и учени, които в комбинация със специализиран персонал за техническа поддръжка, предлагат широка гама от помощни и технически услуги. Тези услуги включват: поддръжка преди и след продажбата, семинари за практическа оценка, незабавна техническа реакция на "Help Line", изграждане на модели и дългосрочна консултантска помощ, въвеждащи и напреднали курсове за обучение.


КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ
Ние се гордеем с нашата точност, дългогодишен опит, отзивчиво обслужване на клиентите и надеждна доставка. Независимо дали имате нужда от малка аналитична задача за валидация на проект или от цялостен проект за научноизследователска и развойна дейност, Флуид Коудс ще надхвърли очакванията Ви. Ние работим с ANSYS ежедневно, като решаваме най-трудните индустриални казуси. С десетилетия опит в нашата сфера, ние сме предпочитани консултанти за Анализ по метода на крайните елементи (FEA), Изчислителна динамика на флуидите (CFD) и работа с инструментите на ANSYS.


ОБУЧЕНИЕ
В допълнение към качеството на софтуера, Флуид Коудс предоставя услуги за обучение и поддръжка на световно ниво. Флуид Коудс осигурява най-високо качество на обучението, насочено към клиентите, за инженери, ангажирани със структурна динамика и динамика на флуидите. Ние осъзнаваме важността на развитието на работната сила и нашите програми за обучение помагат на потребителите да разберат функционалността на софтуера, като позволяват ефективно изпълнение на задачи.