. Partnership - Engineering simulation - Computational Fluid Dynamics

ПАРТНЬОРИ

Във Флуид Коудс вярваме, че да работим заедно за постигане на обща цел е много по-забавно от това да работим поотделно. Поради тази причина имаме страхотни партньори, които ни помагат в задачата да популяризираме употребата на ANSYS в Близкия Изток и България.


ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА 

ImageGrafix. Създадена през 1996 г. в Дубай, ImageGrafix Software FZCO е един от водещите дистрибутори, център за техническа поддръжка и доставчици на услуги за инженерни софтуерни пакети и решения, насочени към интегрирани приложения за проектиране на инсталации и инсталации, както и за CAD / CAM / CAE решения.


Edutech е водещ доставчик на услуги в сфертата на образованието. Основана през 1991 г., Edutech се превърна в глобална корпорация с офиси по целия свят. Те дават възможност на академичните институции и корпоративните организации да подобрят работата си, като улеснят "обогатяването на знанията и подобряването на уменията".


A2P Software Services FZE предлага широка гама CAD/CAM/PDM/PLM консултантски услуги за различни индустрии. Фирмата разполага с необходимите инструменти и опит, за да ви помогне в развитието на бизнеса Ви и да научите как правилно да управлявате вашето разрастване или следващия си проект.


ЛИВАН 

ProConcept3D предоставя услуги за продажба, техническа поддръжка, обучение и внедряване за важни CAD продукти, като например AutoCAD, Robot, Rhino3D. Основана през 1996 г. като инженерингова софтуерна и технологична компания, ProConcept3D има за цел да допълни уменията и опита на своите клиенти, като персонализира подходящите инструменти и услуги, адаптирайки ги към регионалния пазар.


БЪЛГАРИЯ 

KONTRAX е група от компании, специализирани в системна интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, софтуер за разработка, доставка на интернет, канцеларски материали и мебели, конгресен туризъм и производство. КОНТРАКС е една от малкото компании, които намират място в списъка на най-динамичните и най-бързо развиващите се компании в България според стандартите на Standard & Poor's.


САУДИТСКА АРАБИЯ 

Atmata е водещ доставчик на инженерни решения, инженерен софтуер и хардуер, както и Retrofit, обслужващ страните от ССПЗ. Тяхната мисия е да подпомагат развитието на проектантската дейност и да повишат стойността на процеса чрез ползване на високотехнологични CAD/CAM/CAE инструменти.