. Training - Engineering simulation - Computational Fluid Dynamics

ОБУЧЕНИЯ

В допълнение към качеството на софтуера, Флуид Коудс предоставя услуги за обучение и поддръжка на световно ниво. Флуид Коудс осигурява най-високо качество на обучението, насочено към клиентите, за инженери, ангажирани със структурна динамика и динамика

 

на флуидите. Ние осъзнаваме важността на развитието на работната сила и нашите програми за обучение помагат на потребителите да разберат функционалността на софтуера, като позволяват ефективно изпълнение на задачи.

Курсовете, които провеждаме са от въвеждащо ниво до ниво за напреднали, както и курсове по заявка на клиента. Те се организират в Лондон, Великобритания, Аджман и Дубай, Обединените арабски емирства и в София, България, както и на място, в офисите на клиентите. Обучението в офиса на клиентите е особено ценено за тях, тъй като разполагаме с точните кадри за повеждането му, което позволява на клиентите да останат в собствената си работна обстановка по време на курса.

 

Обучение за напреднали и "Дни на Фокус":

 

Предлагаме широка гама от курсове за обучение за професионално използване на ANSYS CFD и FEA софтуера на високо ниво. Все пак, ако имате нужда от специфично обучение, съобразено с вашите конкретни нужди, предлагаме "Дни на Фокус". Те ви позволяват да прекарате 1:1 време с опитен инженер, който да вникне детайлно във вашата работа и нейните специфични предизвикателства.